Samen veilig onderweg naar lagere kosten

Wij zijn VVCR-Prodrive, verkeersveiligheidspecialisten, en bieden een datagedreven oplossing voor bedrijven die hun wagenparkkosten willen verlagen – én willen bijdragen aan de verkeersveiligheid en verduurzaming van Nederland.

Samen veilig onderweg naar lagere kosten

Wij zijn VVCR-Prodrive, verkeersveiligheidspecialisten, en bieden een datagedreven oplossing voor bedrijven die hun wagenparkkosten willen verlagen – én willen bijdragen aan de verkeersveiligheid en verduurzaming van Nederland.

Geen tijdelijke oplossing, maar een continu en datagedreven proces

Omdat er géén acceptabel aantal verkeersongevallen binnen jouw onderneming is gaan we voor 0-werkgerelateerde verkeersongevallen. Een veilig en duurzaam wagenpark is het resultaat van een doel, een plan en een beleid. Verkeersveiligheid is geen éénmalige actie, maar een continu proces. Hiervoor hebben wij een innovatieve totaaloplossing ontwikkeld: Roadsafety as a Service. Werk met ons samen aan meer veiligheid èn lagere kosten (TCO).

Het doel:

0 werkgerelateerde verkeersongevallen

We combineren mens en technologie om het aantal werkgerelateerde verkeersongevallen terug te dringen naar nul.

0 werkgerelateerde verkeersongevallen

Roadsafety as a service

Geen eenmalige actie, maar een continu proces

De basis RaaS
De basis

Roadsafety as a Service begint met een gebruikerstraining, nulmeting en een passend plan van aanpak. Bij een nieuw bedrijfsvoertuig starten we met het continu proces.

Het continu proces RaaS
Het continu proces

Deze ‘infinity loop’ bestaat uit:
1. Digitale videotrainingen;
2. Risicoprofielen inzichtelijk maken;
3. Procesverbetering;
4. Advies van een bespaarcoach.

Het resultaat
Het resultaat

Met Roadsafety as a Service zorgen we voor minder wagenparkkosten, meer duurzaamheid en meer verkeersveiligheid.

Voordelen van RAAS

Verkeersveiligheid

Vergroot blijvend de verkeersveiligheid

RaaS is een continu proces waarmee we de verkeersveiligheid van je berijders blijvend kunnen vergroten.

Kostenverlagend

Werkt
kostenverlagend

Slimmer, beter en veiliger rijden leidt tot kostenverlaging op het gebied van onder meer verzekering, brandstof (of stroom), onderhoud en reparatie.

Waardevolle inzichten

Biedt waardevolle inzichten

Omdat RaaS datagedreven is, kunnen we door de gegevens van jouw wagenpark slim te interpreteren over waardevolle inzichten beschikken en altijd maatwerk leveren.

Data de (contact)sleutel
tot resultaat

Omdat RaaS datagedreven is kunnen we na een intelligente analyse van de reeds aanwezige data van jouw wagenpark en berijders bepalen wat er nodig is (en wanneer) om de gewenste doelen te behalen. Zo krijgt een berijder precies op het juiste moment een videotraining, een e-mail met tips of een uitnodiging voor een rijtraining aangereikt. Dit maakt RaaS niet alleen heel effectief en efficiënt, maar ook uniek.

Analyse

We analyseren jouw wagenparkgegevens en bepalen aan de hand van de data welke berijders getrained moeten worden.

Training

1-op-1 of digitaal: we trainen berijders met de nieuwste AI-leertechnologieën voor een duurzame verandering van het rijgedrag. Beïnvloeding en bewustwording zijn hierbij key.

Monitoring

We kijken of het resultaat is bereikt en gebruiken nieuwe data voor voorspelling, verbetering of bijsturing.

Samen werken aan meer verkeersveiligheid en minder kosten?

Omdat maatwerk werkt

Geen organisatie en wagenpark is hetzelfde, dus zorgen we ervoor dat onze Roadsafety as a Service-oplossing exact voldoet aan jouw doelstelling(en), eisen, wensen en bedrijfscultuur. Zo bereiken we voor onze klanten altijd de gewenste resultaten. Ook bieden we opleidingsprogramma’s op maat aan en programma’s voor bedrijven mét of zonder eigen coaches. Onze oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor:

Prodrive - BP Nederland

“De trainers zijn ervaren en weten op coachende wijze onze medewerkers te stimuleren om veiliger te rijden ”

BP Nederland

Tevreden VVCR-Prodrive klanten

Onderweg van droom naar realiteit

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? Wij streven naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en gaan door totdat we het doel bereikt hebben. Met data en expertise voorspellen we risico’s. Die kennis nemen we mee in trainingen, coaching en beïnvloeding van mensen om veiliger te rijden. Zo voorspellen én voorkomen we verkeersongevallen en komen we elke dag dichter bij het realiseren van onze droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

Prodrive 50 jaar vooruitstrevend
Fleet management

Integreert met jouw Fleet Management systeem

RaaS kan geïntegreerd worden met de onderstaande Fleet Management systemen. Staat jouw systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we bij jou kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid, meer duurzaamheid en lagere verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!