Code 95 nascholing
effectief programma op basis van data en doelstellingen

Bij VVCR-Prodrive ontwikkelen we Code 95 nascholingsprogramma’s die naadloos aansluiten op de opleidingsbehoefte en doelstellingen van jouw organisatie. Dankzij onze unieke, datagedreven aanpak stellen we samen met jou een effectief programma op en wordt Code 95 nascholing meer dan alleen een verplicht nummer. Lees verder en ontdek de voordelen voor jou als vervoers- of transportbedrijf of maak direct een afspraak met onze experts!

Experts in verkeersveiligheid

Experts in verkeersveiligheid

Wij zijn VVCR-Prodrive, verkeersveiligheidspecialisten. We zijn er voor bedrijven en organisaties met leaserijders, pakketbezorgers, buschauffeurs of beroepschauffeurs én voor de hulpdiensten met hun ambulance- en brandweerchauffeurs. Met onze datagedreven rijtrainingen en verkeersopleidingen helpen we bedrijven die structureel hun wagenparkkosten willen verlagen én willen bijdragen aan de verkeersveiligheid en verduurzaming van Nederland. Voor vervoers- en transportbedrijven maken we effectieve Code 95 nascholingsprogramma’s op maat.

Prodrive Roadsafety as a Service Transport en Logistiek veiligheid

Onze Code 95 trainingen​

Deze Code 95 trainingen zijn momenteel gecertificeerd. Uiteraard is het mogelijk om te kijken naar de mogelijkheden indien de door jouw gewenste training momenteel niet gecertificeerd is en zorgen wij eventueel dat deze alsnog gecertificeerd gaat worden.

Datagedreven, hoe werkt dat?

Zoals gezegd hanteren we bij VVCR-Prodrive een unieke, datagedreven aanpak voor het ontwikkelen van nascholing Code 95 op maat. Hoe we dat doen? We analyseren jouw voertuigtelematica en data verkregen uit wagenparkgegevens. Denk daarbij aan bandenslijtage, brandstofverbruik, uitstoot, reparaties, etc. Zo kunnen we bepalen welke trainingen optimaal aansluiten bij de werkzaamheden van jouw chauffeurs en bij de doelstellingen van de onderneming op het gebied van schadepreventie, brandstofbesparing en chauffeurscoaching.

Gericht Code 95 nascholing aanbieden op basis van data? Onze aanpak kan geïntegreerd worden met de onderstaande Fleet Management Systemen. Staat jouw systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fleet Management VVCR Prodrive
SOOB gecertificeerd VVCR

VVCR-Prodrive is SOOB-gecertificeerd

VVCR-Prodrive voldoet aan de eisen die de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer (SOOB) stelt aan certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek ons het certificaat ‘gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via het SOOB Subsidiepunt kun je SOOB-subsidie aanvragen voor verschillende opleidingen. Wij helpen je graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw chauffeurs vakbekwaam worden én blijven? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!