Neem contact op

Tevreden klanten van VVCR - Prodrive

Veelgestelde vragen

Nee, dat doen wij niet. Voor groepen kunnen we een rijvaardigheidstraining organiseren. Het verschil tussen een slipcursus en een rijvaardigheidstraining vind je hier: https://vvcr-prodrive.nl/inzichten/slipcursus-en-het-verschil-met-een-rijvaardigheidstraining

Jazeker, de gebruikerstrainingen, de extra care trainingen, een safe & sustainable training of een training Het Nieuwe Rijden + Defensive Driving Course zijn ook los beschikbaar. Net als onze e-learning trainingen, roadsafety marketing pakketten en safety workshops.

Nee, bij voorkeur vinden al onze trainingen plaats op de openbare weg. Hier kunnen we je alles leren over verkeersinzicht, ADAS Rijhulpsystemen, connectiviteit opties en het toepassen van een probleem voorkomende rijstijl. Wil je toch een training op een testbaan, dan huren we de baan in die het beste bij jouw opleidingsvraagstuk past.

De data die we gebruiken als een voertuig geen telematica systeem aan boord heeft betreft data van de leasemaatschappij die reeds beschikbaar is, te weten: reparatie, onderhoud en banden, samen met informatie over het brandstof of stroomverbruik, de schadefrequentie en het type schade in combinatie met hoeveel kilometer iemand per jaar rijdt en de leeftijd van de bestuurder.

Ja, ook voor bedrijven met een wagenpark in eigen beheer kunnen we de RaaS oplossing aanbieden. RaaS is nog niet beschikbaar voor particuliere verkeersdeelnemers.

Na een akkoord kunnen we binnen 1 maand van start.

Ja! Op basis van een dagprijs verzorgen we incompany trainingen. Indien je de per deelnemer prijs van een training betaalt dan kan je trainen op onze 5 open inschrijving locaties, te weten: Zwolle, Ugchelen, Breukelen, Barendrecht en Eindhoven.

Of we komen naar de opdrachtgever toe of we trainen vanaf 1 van onze 5 open inschrijving locaties, zijnde: Zwolle, Ugchelen, Breukelen, Barendrecht en Eindhoven. Als we “incompany” trainen, spreken we een dagprijs af.

Ja zeker, incompany trainingen kunnen altijd 7 dagen per week worden geboekt. Ook open inschrijving dagen zijn in de weekenden, echter is de spreiding daarvan groter, dus zul je relatief weinig dagen beschikbaar zien staan.

Nee, we verzorgen trainingen voor alle merken en typen auto’s vrachtwagens, speciale voertuigen, cargobikes, LEV’s, Stint’s en fietsen.

Al bijna 50 jaar vooruitstrevend

VVCR-Prodrive is opgericht in 1972, het jaar waarin het grootste aantal mensen omkwam bij een verkeersongeval. Hierna, en in alle opvolgende jaren, daalde gelukkig het aantal verkeersdoden. Geen toeval, want we maken al bijna 50 jaar het verkeer veiliger (en duurzamer) door middel van rijtrainingen, verkeersopleidingen en vooruitstrevende oplossingen zoals Roadsafety as a Service.

Prodrive 50 jaar vooruitstrevend

Hier vind je ons

We ontvangen je graag

Hier vind je ons