VVCR-Prodrive Wagenpark Duurzaamheidsscan

Hoe duurzaam is jouw wagenpark? Kom erachter in de Wagenpark Duurzaamheidsscan. Zo kan jij beginnen met het verlagen van jouw wagenparkkosten en CO₂-voetafdruk.

Tevreden VVCR-Prodrive klanten

Grijp duurzame kansen

Wist jij dat duurzaam rijden een resultaat is van veilig rijden? En dat je door een duurzame rijcultuur flink wat energie en brandstof bespaart? Een belangrijk voordeel om duurzaam rijden te stimuleren in jouw organisatie. Maar wil je nou weten hoe jouw organisatie echt scoort op duurzaamheid? Doe dan de VVCR-Prodrive Duurzaamheidsscan! Wij kunnen je helpen bij het integreren van een duurzame rijcultuur in jouw organisatie met bijvoorbeeld Roadsafety as a Service (RaaS).

VVCR-Prodrive - Duurzame kansen

Over de Wagenpark duurzaamheidsscan

Thumbsup

Zo ingevuld

Binnen enkele minuten weet jij hoe jouw wagenpark scoort op duurzaamheid. Het invullen is dus zo gedaan!

Eye

Inzicht en advies

Zodra je weet hoe je scoort op duurzaamheid, kan je effectief aan de slag om je wagenpark te verbeteren.

head

Update jouw wagenpark

Krijg eerst inzicht in wat er verbeterd kan worden door de Wagenpark Duurzaamheidsscan. Zo word jij vooruitstrevend en kan je werken naar een modern wagenpark.

Kom erachter hoe jouw wagenpark scoort op duurzaamheid

Duurzame rijcultuur
en minder kosten

VVCR-Prodrive helpt je bij het integreren van een duurzame rijcultuur in jouw bedrijf met onze Roadsafety as a Service (RaaS) oplossing. We analyseren de data van het wagenpark en geven trainingen en advies. Zo helpen wij je verder met het verduurzamen van de rijcultuur en het verlagen van jouw wagenparkkosten.

Vul de Wagenpark Duurzaamheidsscan in en ontdek binnen enkele minuten waar voor jouw bedrijf of organisatie bespaar- en verbeterkansen liggen, zodat we die samen met jou kunnen verzilveren.