e-learning AI

Veel mensen denken dat e-learning onpersoonlijk en saai is, maar dat is bij ons absoluut niet het geval. We werken met een conversational learning chatbot. Daarbij word je als cursist rechtstreeks aangesproken en krijg je niet alleen handige tips op het gebied van verkeersveiligheid, maar ook tips over de manier waarop je je rijgedrag kunt aanpassen. Heb jij het al geprobeerd?

de voordelen van e-learning

Verkeersveiligheid

Veilig rijden top of mind houden

Waardevolle inzichten

Interactief, verassend en efficiënt

Kostenverlagend

Bijdragen aan verbetering rijgedrag

Continu oplossing

Aan te vullen met maatwerk modules

Nascholing Code 95

Ontwikkeld door de experts van VVCR-Prodrive

in eigen huis ontwikkeld

Grote groepen trainen tegen relatief lage kosten

Zo maken we het verschil

Onze online trainingen zijn onderdeel van Roadsafety as a Service. Zo houden we het belang van veilige en verantwoorde verkeersdeelname top of mind. De trainingen bieden je vast nieuwe inzichten en je steekt er altijd wat van op! Weet jij bijvoorbeeld of de snelheid op de matrixborden nu een advies- of een maximum snelheid is?

Heb jij Chatbot Max al gesproken?

VEILIG EN VERANTWOORD RIJDEN IS NIET MOEILIJK

ONZE E-LEARNING STAAT VOL MET HANDIGE TIPS

Op je 18de haal je je rijbewijs, dit verleng je elke 10 jaar. Pas als je 75 jaar bent moet je je rijvaardigheid aantonen. Niets is zo dynamisch als het verkeer, toch zit het gevaar in routine. Wij beloven jou dat onze trainingen je altijd nieuwe inzichten geven die jou helpen om veiliger onderweg te zijn.

LAAGDREMPELIGE MANIER VAN KENNIS VERGROTEN

BESCHIKBAAR OP PC, LAPTOP, TABLET EN SMARTPHONE

Onze online trainingen kan je volgen waar en wanneer het uitkomt en zijn ook als standalone trainingen beschikbaar. Plan een ( digitale ) afspraak in met 1 van onze businessconsultants en bekijk samen waar de digitale trainingen bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen rondom veilig en verantwoord rijden voor de zakelijke rijders in jouw bedrijf.

Eerst nog wat advies

Wil je weten hoe we bij jou kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid, meer duurzaamheid en lagere verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!