VVCR-Prodrive vergroot de verkeersveiligheid van 150.000 leaserijders

Gepubliceerd door: VVCR-Prodrive

Om de leaserijders van LeasePlan inzicht te geven in de mogelijkheden om hun veiligheid in het verkeer te vergroten, hebben we een reeks online videotrainingen met conversational learning technologie ontwikkeld. Deze trainingen zorgen ervoor dat de veiligheid van de bestuurders, en daardoor ook van andere verkeersdeelnemers, toeneemt, waardoor het aantal verkeersongelukken met ernstig letsel daalt. De videotrainingen zijn kosteloos beschikbaar voor alle leaserijders van LeasePlan.

Wil jij dit ook? Of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die we bieden om de verkeersveiligheid van je klanten, collega’s of medewerkers te vergroten? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze Roadsafety Experts.

Meer tips en inzichten

Ontvang advies voor veiliger en duurzamer rijden

Wil je weten hoe we bij jouw bedrijf, organisatie of wagenpark kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid en lagere verzekerings-, brandstof-, reparatie- en onderhoudskosten? Laat dan hieronder je gegevens achter en bepaal zelf wanneer een geschikt moment is voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze consultants.

Blijf op de hoogte

Mis niks: blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent duurzaamheid, verkeersveiligheid, mobiliteit en wagenparkbeheer!

CTA RaaS

Meer veiligheid, minder kosten?

Lees het in de Roadsafety as a Service leaflet!

VVCR Prodrive logo

Nieuwe naam!

VVCR heet vanaf nu VVCR-Prodrive.

Neem snel een kijkje op onze nieuwe website!