G4S en VVCR slaan handen ineen en gaan samenwerken

Gepubliceerd door: VVCR-Prodrive

De bestaande relatie tussen G4S en VVCR leidt nu tot een nauwere samenwerking. Door expertise te delen kunnen beide partijen een nog completer assortiment bieden. De basis van de samenwerking is het complementerende werkveld. Zo is G4S actief in veiligheidstrainingen in de breedste zin van het woord en spitst VVCR zich toe op veiligheid en duurzaamheid in het verkeer.

G4S en VVCR gaan samenwerken

G4S Training & Safety biedt een zeer gevarieerd opleidingsaanbod. Zij verzorgen BHV-trainingen, EHBO-opleidingen en veiligheidsinstructies; alles om ervoor te zorgen dat medewerkers weten wat zij moeten doen in het geval van een ongeluk of calamiteit. 

Sinds 1972 is VVCR specialist in rijvaardigheidstrainingen en professionele verkeersopleidingen. Door interventies met focus op gedragsverandering dragen zij bij aan veilige en duurzame verkeersdeelname.  

De samenwerking houdt in dat beide partijen een completer assortiment kunnen aanbieden aan klanten. Zo zal VVCR vanaf nu cursussen als “veilig werken langs de weg” aanbieden en G4S cursussen als “Auto over de kop” en “Safe Driving”.

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen G4S en VVCR? Neem gerust contact op met ons op.

Over G4S

G4S is wereldmarktleider in veiligheids‐ en beveiligingsoplossingen en is gespecialiseerd in outsourcing van bedrijfsprocessen in sectoren waar safety en security risico’s worden beschouwd als een strategische bedreiging. G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met ruim 570.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 90 landen. In Nederland is G4S marktleider met ruim 6.000 medewerkers.

Meer tips en inzichten

Ontvang advies voor veiliger en duurzamer rijden

Wil je weten hoe we bij jouw bedrijf, organisatie of wagenpark kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid en lagere verzekerings-, brandstof-, reparatie- en onderhoudskosten? Laat dan hieronder je gegevens achter en bepaal zelf wanneer een geschikt moment is voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze consultants.

Blijf op de hoogte

Mis niks: blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent duurzaamheid, verkeersveiligheid, mobiliteit en wagenparkbeheer!

CTA RaaS

Meer veiligheid, minder kosten?

Lees het in de Roadsafety as a Service leaflet!

VVCR Prodrive logo

Nieuwe naam!

VVCR heet vanaf nu VVCR-Prodrive.

Neem snel een kijkje op onze nieuwe website!