Roadsafety as a Service
Verkeersveiligheid omhoog, kosten omlaag

Stijgende verzekeringspremies, toenemende kosten voor brandstof of stroom, onderhoud en reparatie, ongevallen en imagoschade. Met Roadsafety as a Service (RaaS) lost VVCR-Prodrive deze problemen op.

De kracht van RAAS

Verkeersveiligheid

Vergroot blijvend de verkeersveiligheid

RaaS is een continu proces waarmee we de verkeersveiligheid van je berijders blijvend kunnen vergroten.

Kostenverlagend

Werkt
kostenverlagend

Slimmer, beter en veiliger rijden leidt tot kostenverlaging op het gebied van onder meer verzekering, brandstof (of stroom), onderhoud en reparatie.

Waardevolle inzichten

Biedt waardevolle inzichten

Omdat RaaS datagedreven is, kunnen we door de gegevens van jouw wagenpark slim te interpreteren over waardevolle inzichten beschikken en altijd maatwerk leveren.

Prodrive - het RAAS effect

De oplossing: Roadsafety as a service

Van 661* naar 0 verkeersdoden per jaar. Dat willen we bereiken met onze missie: het verkeer veiliger, duurzamer en efficiënter maken. Hiervoor hebben we RaaS ontwikkeld. Door middel van slim gebruik van data, coaching, videotraining en AI-technologie leren we jouw medewerkers blijvend veilig en duurzaam rijgedrag aan. Zo vergroten we de verkeersveiligheid in Nederland en realiseren we kostenbesparingen voor jouw organisatie.

* In 2019 overleden 661 mensen bij een verkeersongeluk. 

Gratis inzicht krijgen in de bespaar- en verbeterkansen voor jouw bedrijf?

In 3 stappen naar resultaat

Onze Roadsafety as a Service-oplossing bestaat uit 3 stappen die we herhalen voor maximaal resultaat, bewustwording en blijvende rijgedragsverandering.

1. Analyse

Welke berijders lopen het meeste risico en veroorzaken de meeste kosten? We analyseren jouw voertuigtelematica of de gegevens verkregen uit  wagenparkgegevens (denk aan bandenslijtage, brandstofverbruik, uitstoot, reparaties, etc.) zodat we op basis van data kunnen bepalen welke berijders getraind moeten worden. Zo weten we ook precies welke trainingen de berijders nodig hebben.

Prodrive Roadsafety as a Service - Analyse
Prodrive Roafsafety as a Service - Training

2. Training

Bij al onze fysieke en digitale trainingen draait het om beïnvloeding van het rijgedrag, en om bewustwording van het feit dat jouw verkeersveiligheid ook de veiligheid van andere verkeersdeelnemers beïnvloedt. We trainen berijders door middel van 1-op-1 coaching en videotrainingen met AI-leertechnologie voor een duurzame verandering van het rijgedrag. En bovendien leren we hen om slim gebruik te maken van ADAS rijhulpsystemen.

3. Monitoring

Door middel van datamonitoring en tussentijdse evaluaties weten we of het rijgedrag verandert en je berijders betere resultaten boeken. Op basis hiervan – en de feedback van onze coaches, jouw berijders en de wagenparkbeheerder – analyseren we de resultaten en sturen we bij zodat we het vooraf gestelde doel behalen.

Prodrive Roadsafety as a Service - Monitoring

(optioneel)
Marketing

Uit ervaring weten we dat marketing bijdraagt aan de bewustwording en dus de verkeersveiligheid van je medewerkers. Daarom is dit een mogelijk onderdeel van RaaS. Denk hierbij aan marketingmiddelen als banners, data-dashboards, flyers, spandoeken en dergelijke voor het overbrengen van de boodschap van jouw bedrijf. Ook hier is maatwerk mogelijk.

100 km/u is 28 m/s

VVCR-Prodrive is er voor jouw organisatie

Omdat maatwerk werkt, zorgen we dat onze Roadsafety as a Service-oplossing precies voldoet aan jouw doelstelling(en), eisen en wensen. Zo bereiken we altijd de gewenste resultaten. Ook bieden we opleidingsprogramma’s op maat aan. Onze oplossingen lenen zich perfect voor:

Aebi Schmidt Prodrive quote

“VVCR-Prodrive heeft een hart voor verkeersveiligheid, is inhoudelijk sterk en focust met de trainingen en diensten die ze leveren op kwaliteit.”

Aebi Schmidt

Tevreden klanten van VVCR - Prodrive

Meer veiligheid en minder kosten: het begint bij een adviesgesprek

Wil je weten hoe we bij jouw bedrijf zorgen voor meer verkeersveiligheid en lagere kosten voor verzekeringen, brandstof, stroom, reparatie en onderhoud? Laat dan hieronder je gegevens achter en bepaal zelf wanneer een geschikt moment is voor een telefonisch (en vrijblijvend) adviesgesprek met een van onze consultants.