Inzicht in de bespaar- en verbeterkansen

VVCR-Prodrive
Roadsafety Scan

Waar liggen bespaar- en verbeterkansen voor jouw bedrijf of organisatie op het gebied van verkeersveiligheid, duurzaamheid en wagenpark? De Roadsafety Scan geeft antwoord op deze belangrijke vraag en onze adviezen helpen je om die kansen te benutten.

Tevreden VVCR-Prodrive klanten

Kansen zijn er om te grijpen

Hoe is het gesteld met de verkeersveiligheid van jou en je collega’s? En met de wagenparkkosten? Gaan die elk jaar omhoog? En hoe staat het met de duurzaamheid van het wagenpark? De Roadsafety Scan kost slechts enkele minuten van je tijd en geeft inzicht in waar de bespaar- en verbeterkansen liggen op het gebied van verkeersveiligheid, duurzaamheid en wagenpark. We geven per kans aan hoe we jou kunnen helpen om ‘m te grijpen. Aarzel dus niet, en vul de scan in.

Scan Mockup

Over de Roadsafety Scan

Thumbsup

Zo gedaan

De Roadsafety Scan bestaat uit een aantal vragen over verkeersveiligheid, wagenpark en duurzaamheid. Het invullen is dus zo gedaan!

Eye

Inzicht en advies

De scan biedt inzicht in de bespaar- en verbeterkansen op het gebied van verkeersveiligheid, duurzaamheid en wagenpark. Bovendien krijg je advies over hoe je die kansen kunt benutten.

head

Speciaal voor jou

Omdat we graag samenwerken met HR- en Duurzaamheidsmanagers en Wagenparkbeheerders, hebben we de Roadsafety Scan speciaal voor hen ontwikkeld.

Per kans geven we aan hoe we jou kunnen helpen om deze te benutten

Ons doel: 0 werkgerelateerde verkeersongevallen

Schrik niet, maar in 2020 vonden bijna 20.000 verkeersongevallen met ernstig letsel plaats – waarvan een groot deel werkgerelateerd. VVCR-Prodrive – en jij vast ook – vindt dat een onacceptabel aantal en streeft daarom naar 0 werkgerelateerde verkeersongevallen. Dit doel bereiken we met Roadsafety as a Service (RaaS): onze unieke (maatwerk)oplossing voor méér verkeersveiligheid, méér duurzaamheid en minder wagenparkkosten.

Vul de Roadsafety Scan in en ontdek binnen enkele minuten waar voor jouw bedrijf of organisatie bespaar- en verbeterkansen liggen, zodat we die samen met jou kunnen verzilveren.

Auto Bestuurder