Rijtrainingen voor vakbekwaam worden en blijven

Met onze opleidingen, (rij)trainingen en nascholingsprogramma’s vergroten we de rijvaardigheid – en dus de verkeersveiligheid – van chauffeurs in de hulpverlening, zoals brandweer- en ambulancechauffeurs en chauffeurs voor medisch transport.

Tevreden VVCR-Prodrive klanten

Hier profiteer je van als hulpverleningsorganisatie

Continu oplossing

Maatwerk

We leveren maatwerk naar wens. Bijvoorbeeld door opleiding, training en nascholing slim met elkaar te combineren in een opleidingsplan.

Waardevolle inzichten

Van wet- en regelgeving tot rijvaardigheid

We trainen chauffeurs op het gebied van rijvaardigheid, rijden met optische- en geluidsignalen (OGS), verkeersinzicht, beslissingsvaardigheid, voertuigbeheersing en wet- en regelgeving, zodat zij altijd veilig en verantwoord onderweg zijn.

Kostenverlagend

CRKBO gecertificeerd

We zijn een erkende opleider en CRKBO gecertificeerd, waardoor we vrijgesteld van btw mogen factureren aan hulpverleningsorganisaties.

Rijvaardigheidstraining voor hulpdiensten

Precies wat je chauffeurs nodig hebben

Als hulpverleningsorganisatie wil je dat je chauffeurs altijd in staat zijn om de (verkeers)veiligheid van hun passagiers, verkeersdeelnemers en van zichzelf kunnen garanderen. Onze opleidingen, (rij)trainingen en nascholingsprogramma’s voor chauffeurs in de hulpverlening, zoals brandweerchauffeurs en ambulancechauffeurs, voorzien in die behoefte. 

Wil jij ook werken aan meer verkeersveiligheid en minder kosten?

Trainingen voor hulpdiensten

Met onder meer deze trainingen, opleidingen en nascholingsprogramma’s vergroten we veiligheid en rijvaardigheid van chauffeurs in de hulpverlening. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor de initiële (rij)opleiding tot brandweerchauffeur.
Wil je weten wat we voor de ambulancechauffeurs en/of brandweerchauffeurs in jouw veiligheidsregio kunnen betekenen? Bezoek dan de pagina ‘
Rijopleiding Ambulancechauffeur‘ en ‘Rijopleiding Brandweerchauffeur‘.

VVCR Prodrive Hulpdiensten Optische geluidsignalen

Rijden met optische en geluidssignalen

Tijdens deze training, gegeven door ervaren en gecertificeerde coaches, wordt aandacht besteed aan de theoretische en praktische kant van het rijden met prioriteit.

Vakbekwaam blijven openbare weg

Een praktijktraining die chauffeurs defensief en bewust verkeersgedrag aanleert.

Hulpdienstraining brandweer

Het begint met een adviesgesprek

Als professional in de hulpverlening wil je jouw werk veilig en verantwoord uitvoeren. Wil je weten hoe we bij jou kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid, meer duurzaamheid en lagere verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!