vakbekwaam blijven als ambulancechauffeur

Met onze trainingen en nascholingsprogramma’s zorgen we ervoor dat ambulancechauffeurs vakbekwaam blijven. Bovendien vergroten we hun rijvaardigheid en dus de verkeersveiligheid.

Hier profiteer je van als veiligheidsregio

Continu oplossing

Maatwerk

Naar wens leveren we maatwerk, bijvoorbeeld door theorie, openbare weg met OGS en baantrainingen met elkaar te combineren in een opleidingsplan.

Waardevolle inzichten

Van wet- en regelgeving tot rijvaardigheid

We trainen ambulancechauffeurs op het gebied van rijvaardigheid, rijden met optische- en geluidssignalen (OGS), verkeersinzicht, beslissingsvaardigheid, voertuigbeheersing en wet- en regelgeving, zodat ze altijd veilig en verantwoord onderweg zijn.

Kostenverlagend

CRKBO gecertificeerd

We zijn een erkende opleider en CRKBO gecertificeerd, waardoor we vrijgesteld van btw mogen factureren aan veiligheidsregio’s en hulpverleningsorganisaties

Ambulance chauffeur training

Wat ambulance-chauffeurs nodig hebben

Als veiligheidsregio wil je dat jouw ambulancechauffeurs altijd in staat zijn om de (verkeers)veiligheid van hun passagiers, verkeersdeelnemers en van zichzelf kunnen garanderen. Onze nascholingsprogramma’s voorzien in die behoefte.

Wil jij ook werken aan meer verkeersveiligheid en minder kosten?

Training voor ambulancechauffeurs

Met de nascholingsprogramma’s voor ambulancechauffeurs vergroten we veiligheid en rijvaardigheid van ambulancechauffeurs. 

Rijvaardigheid ambulance

Rijden met optische en geluidssignalen

Tijdens deze training, gegeven door ervaren en gecertificeerde coaches, wordt aandacht besteed aan de theoretische en praktische kant van het rijden met prioriteit.

Vakbekwaam blijven openbare weg

Een opleiding voor ambulancechauffeurs die hen defensief en bewust verkeersgedrag aanleert.

Ambulance rijden training

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw ambulancechauffeurs vakbekwaam worden én blijven? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!