vakbekwaam blijven als brandweerchauffeur.

Met onze rijopleiding tot brandweerchauffeur, trainingen en nascholingsprogramma’s zorgen we ervoor dat brandweerchauffeurs vakbekwaam worden én blijven. Bovendien vergroten we hun rijvaardigheid en dus de verkeersveiligheid.

Hier profiteer je van als hulpverleningsorganisatie

Continu oplossing

Maatwerk

We leveren maatwerk naar wens. Bijvoorbeeld door de rijopleiding brandweerchauffeur, training en nascholing met elkaar te combineren in een opleidingsplan.

Waardevolle inzichten

Van wet- en regelgeving tot rijvaardigheid

We trainen brandweerchauffeurs op het gebied van rijvaardigheid, rijden met optische- en geluidssignalen (OGS), verkeersinzicht, beslissingsvaardigheid, voertuigbeheersing en wet- en regelgeving, zodat ze altijd veilig en verantwoord onderweg zijn.

Kostenverlagend

CRKBO gecertificeerd

We zijn een erkende opleider en CRKBO gecertificeerd, waardoor we vrijgesteld van btw mogen factureren aan veiligheidsregio’s en hulpverleningsorganisaties.

Brandweer rijopleiding bij vvcr

Wat brandweer-chauffeurs nodig hebben

Als veiligheidsregio wil je dat jouw brandweerchauffeurs altijd in staat zijn om de (verkeers)veiligheid van hun passagiers, verkeersdeelnemers en van zichzelf kunnen garanderen. Onze rijopleiding voor brandweerchauffeurs en onze nascholingsprogramma’s voorzien in die behoefte.

Wil jij ook werken aan meer verkeersveiligheid en minder kosten?

Rijopleiding voor brandweerchauffeurs

Met de rijopleiding voor brandweerchauffeurs en onder meer deze trainingen, opleidingen en nascholingsprogramma’s vergroten we veiligheid en rijvaardigheid van brandweerchauffeurs. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor de initiële (rij)opleiding tot brandweerchauffeur.

Vakbekwaam worden

We verzorgen de volledige opleiding voor brandweerchauffuers, van startbijeenkomst tot de arbeidsproef met prio!

Volg een complete rijopleiding tot brandweerchauffeur bij VVCR-Prodrive
Rijvaardigheid brandweerchauffeur

Rijden met optische en geluidssignalen

Tijdens deze training, gegeven door ervaren en gecertificeerde coaches, wordt aandacht besteed aan de theoretische en praktische kant van het rijden met prioriteit.

Vakbekwaam blijven openbare weg

Een rijopleiding voor brandweerchauffeurs die hen defensief en bewust verkeersgedrag aanleert.

Brandweer veilig rijden

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw brandweerchauffeurs vakbekwaam worden én blijven? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!