Rijtrainingen voor micromobiliteit

Met onze unieke praktijkgerichte rijtrainingen voor micromobiliteit (lichte elektrische voertuigen) vergroten we de verkeersveiligheid van jouw medewerkers en verlagen we de kosten voor reparatie, onderhoud en verzekeringen.

Voor onze trainingen voor micromobiliteit werken we samen met:

De onderscheidende kracht van
onze rijtrainingen

Continu oplossing

Driving Academy

Een digitale leeromgeving met videotrainingen en tips, en de mogelijkheid om je gebruikerstraining in te plannen.

Kostenverlagend

Gebruikerstraining

Elke LEV (Licht Elektrisch Voertuig) rijdt anders en heeft zijn eigen specifieke bedieningskenmerken én speciale verkeersregels. Daarom is er de gebruikerstraining – op locatie.

Waardevolle inzichten

Continu proces

Na je digitale training en je praktijktraining ontvang je periodiek praktische veiligheidstips in videoformaat.

Rijtrainingen voor micromobiliteit VVCR Prodrive veiligheid

Meer veiligheid, minder kosten

Innovatie gaat sneller dan wet en regelgeving. Micromobiliteit en LEV’s (Lichte Elektrische Voertuigen) hebben de potentie om vervoer in de binnensteden te vergroenen en om zwaar vrachtverkeer te vervangen. Het wordt echter steeds drukker op de Nederlandse fietspaden. En voor de ene LEV volg je de regels van bromfietsers, en voor de andere van fietsers. Bovendien zorgt verkeerd gebruik voor schade en onveilige situaties. Het is onze ambitie om samen met jou te zorgen voor veilige en verantwoorde verkeersdeelname voor bestuurders van Lichte Elektrische Voertuigen, want dat leidt tot meer veiligheid voor iedereen en minder kosten voor jouw organisatie.

Samen werken aan meer verkeersveiligheid en minder kosten?

Uniek in nederland

VVCR-Prodrive is de eerste en enige partij in Nederland die state-of-the-art praktijkgerichte rijtrainingen aanbiedt voor de bestuurders van LEV’s.

VVCR Prodrive Uniek in Nederland
Rijtrainingen voor micromobiliteit VVCR rijgedrag

Bij al onze trainingen draait het om beïnvloeding van het rijgedrag, het vergroten van de verkeersregelkennis en om bewustwording. We trainen je medewerkers in de praktijk en op locatie en door middel van videotrainingen met AI-leertechnologie voor een duurzame verandering van het rijgedrag. Bovendien zorgen we er met onze unieke rijtrainingen voor dat jouw organisatie en medewerkers future-proof zijn en qua kennis en kunde vooruitlopen op de toekomstige regelgeving en rijbewijsplicht voor LEV’s. Onze trainingen zijn geschikt voor bestuurders van LEV’s als de BSO bus, de Fulpra en cargobikes.

Theorie gevolgd door de praktijk

Bekijk deze introductievideo over de theorietraining voor bestuurders van de BSO bus voor een indruk van de (rij)trainingen die we bedenken, organiseren en uitvoeren. Wil je ook zo’n training voor je medewerkers? Dat kan geregeld worden! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek de BSO bus rijvaardigheidstraining-pagina als je naar aanleiding van de video behoefte hebt aan meer informatie over deze unieke training.

VVCR Prodrive training kan levens redden

30-zones zijn de gevaarlijkste wegen, dus kan training levens redden

Gemeten naar het aantal verkeersdoden per 1 miljoen gereden kilometers.
 

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we bij jou kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid, meer duurzaamheid en lagere verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!