Roadsafety as a Service
voor personenvervoer

Met RaaS voor personenvervoer vergroten we de verkeersveiligheid van je (taxi)chauffeurs en verlagen we je wagenparkkosten. Dat doen we onder meer met een aantal (rij)trainingen die vallen onder de voor bus- en touringcarchauffeurs verplichte nascholing code 95 bus.

Tevreden VVCR-Prodrive klanten

De kracht van RAAS

Datagedreven

Datagedreven

Op basis van de data van jouw wagenpark bepalen we welke (taxi)chauffeurs getraind moeten worden en welke (rij)trainingen zij nodig hebben.

Kostenverlagend

Veiligheid omhoog, kosten omlaag

Door (taxi)chauffeurs veiliger, slimmer en beter rijgedrag aan te leren, dalen de kosten voor verzekeringen, brandstof (of stroom), onderhoud en reparatie.

Continu oplossing

Een continu-oplossing

RaaS is een continu proces gericht op bewustwording en rijgedragsverandering zodat de verkeersveiligheid permanent vergroot wordt. 

Nascholing Code 95

Nascholing
code 95

We leveren maatwerk naar wens. Bijvoorbeeld door de nascholing code 95 bus & touringcar slim te integreren met onze Roadsafety as a Service-oplossing.

Prodrive Personenvervoer Meer veiligheid minder kosten

Meer veiligheid, minder kosten

Als wagenparkbeheerder, CEO of CFO van een taxi- of personenvervoersbedrijf wil je graag dat je (taxi)chauffeurs altijd veilig onderweg zijn, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun passagiers. Met Roadsafety as a Service en onze datagedreven (rij)trainingen bevorderen we de verkeersveiligheid van je (taxi)chauffeurs én verlagen we de kosten van je wagenpark. Niet voor een maand of kwartaal, maar voor een jaar en langer. Je bent bij ons ook aan het goede adres voor trainingen in het kader van nascholing code 95 bus & touringcar.

Gratis inzicht krijgen in de bespaar- en verbeterkansen voor jouw bedrijf?

Trainingen voor personenvervoer

Met onder meer deze (rij)trainingen leren we jouw (taxi)chauffeurs veiliger, slimmer en beter rijgedrag aan.

EV Driver Training Bus Prodrive Personenvervoer

EV Driver Training Bus

Een unieke code 95-training waarin je chauffeurs leren om een elektrische bus optimaal te besturen.

Code 95 - Leefstijl

Tijdens deze training leren je chauffeurs hoe zij de veiligheid kunnen verhogen door goed voor hun eigen mentale en fysieke gezondheid te zorgen.

Code 95 leefstijl Prodrive personenvervoer
Hados VVCR Prodrive

“Door VVCR-Prodrive past de code 95 echt bij onze organisatie, onze 7 kernwaarden zijn verweven in de opleidingen.”

HANOS

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we bij jouw personenvervoersbedrijf kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid, meer duurzaamheid en lagere verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!