Roadsafety as a Service
voor Transport & Logistiek

Veilige verkeersdeelname van chauffeurs is net zo belangrijk als een lading of pakketje op tijd bezorgen en een tevreden klant. Met RaaS voor Transport & Logistiek vergroten we de verkeersveiligheid van chauffeurs en bezorgers en verlagen we de wagenparkkosten. Dat doen we onder meer met trainingen die vallen onder de voor beroepschauffeurs verplichte nascholing code 95.

Tevreden VVCR-Prodrive klanten

De kracht van RAAS

Datagedreven

Datagedreven

Op basis van de data van jouw wagenpark bepalen we welke chauffeurs of bezorgers getraind moeten worden en welke trainingen (of nascholing code 95) zij nodig hebben.

Kostenverlagend

Veiligheid omhoog, kosten omlaag

Door chauffeurs en bezorgers veiliger, slimmer en beter rijgedrag aan te leren, dalen de kosten voor verzekeringen, brandstof (of stroom), onderhoud en reparatie.

Continu oplossing

Een continu-oplossing

RaaS is een continu proces gericht op bewustwording en rijgedragsverandering zodat de verkeersveiligheid permanent vergroot wordt. 

Nascholing Code 95

Nascholing
code 95

We leveren maatwerk naar wens, bijvoorbeeld door de nascholing code 95 voor vrachtwagenchauffeurs te integreren met onze Roadsafety as a Service-oplossing. VVCR-Prodrive is tevens SOOB gecertificeerd.

Prodrive Roadsafety as a Service Transport en Logistiek veiligheid

Minder schades en kosten, meer veiligheid

Veilig en goed rijden met een vrachtwagen of bestelauto vraagt meer van een bestuurder dan rijden in een personenauto. Dat merk je als wagenparkbeheerder, CEO of CFO in het aantal schades en de (grote) kostenpost voor reparatie en onderhoud. Deze problemen lossen we op met Roadsafety as a Service: datagedreven (rij)trainingen die de verkeersveiligheid bevorderen en de wagenparkkosten verlagen. Niet voor een maand of kwartaal, maar voor een jaar en langer. Je bent bij ons ook aan het goede adres voor trainingen die vallen onder nascholing code 95.

Samen werken aan meer verkeersveiligheid en minder kosten?

Trainingen en nascholing code 95 voor Transport & Logistiek

Met onder meer deze trainingen leren we chauffeurs en bezorgers veiliger, slimmer en beter rijgedrag aan. Nascholing code 95 behoort net als maatwerk ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Code 95 VVCR trainingen

Code95 trainingen

We zijn gespecialiseerd in onder meer de volgende CODE95 trainingen: Schadepreventie W02-, Defensief Rijden W02-1, Rijvaardigheidsanalyse W02-1
Verkeersdeelneming W02-1, Fysieke belasting U20-1, Sociale veiligheid en omgaan met stress U15-1.

online trainingen

Deze trainingen zijn pakkend, positief, pragmatisch en leuk om te doen.
We maken gebruik van microlearning en conversational learning technologieën om de trainingen aantrekkelijk en effectief te maken. Bekijk hiernaast een demo.

Video afspelen
Fleet management

Integreert met jouw Fleet Management systeem

Een rijgedrag beïnvloeding programma kan geïntegreerd worden met de onderstaande Fleet Management systemen. Staat jouw systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hanos

“VVCR-Prodrive heeft een hart voor verkeersveiligheid, is inhoudelijk sterk en focust met de trainingen en diensten die ze leveren op kwaliteit.”

HANOS

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we bij jouw transportbedrijf of logistiek bedrijf kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid, meer duurzaamheid en lagere verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!