Roadsafety as a Service
voor zakelijke rijders

Met RaaS en datagedreven trainingen voor leaserijders vergroten we de verkeersveiligheid van jouw medewerkers en verlagen we de wagenparkkosten. 

Tevreden VVCR-Prodrive klanten

De kracht van RAAS

Verkeersveiligheid

Datagedreven

Op basis van de data van jouw wagenpark bepalen we welke zakelijke rijders getraind moeten worden en welke trainingen zij nodig hebben.

Kostenverlagend

Veiligheid omhoog, kosten omlaag

Door jouw leaserijders veiliger, slimmer en beter rijgedrag aan te leren, dalen de kosten voor verzekeringen, brandstof (of stroom), onderhoud en reparatie.

Waardevolle inzichten

Een continu-oplossing

RaaS is een continu proces gericht op bewustwording en rijgedragsverandering zodat de verkeersveiligheid permanent vergroot wordt.

Zakelijke Rijder Trainingen

Veiliger, duurzamer en goedkoper

Als wagenparkbeheerder heb je vaak meerdere doelen of uitdagingen: je wilt een zo schoon en duurzaam mogelijk wagenpark, je wilt kosten verlagen (of laag houden) en je wilt dat je berijders veilig onderweg zijn. Met onze Roadsafety as a Service-oplossing bereik je deze doelen en pak je die uitdagingen aan. RaaS bestaat uit fysieke 1 op 1 en online trainingen die de verkeersveiligheid vergroten en de wagenparkkosten verlagen. Niet voor een maand of kwartaal, maar voor een jaar en langer. En dat is wat RaaS brengt, voor slechts € 12,50 per maand per berijder. 

WIL JIJ OOK WERKEN AAN MEER VERKEERSVEILIGHEID EN LAGERE KOSTEN?

Trainingen voor zakelijke rijders

Als onderdeel van de RaaS oplossing krijgt elke deelnemer die een nieuwe (lease)auto krijgt een 1-op-1 training van 2 uur in zijn of haar nieuwe auto.
Zo leert hij of zij alles over het gebruik van slimme ADAS rijhulpsystemen, verkeersinzicht en gevaarherkenning.

Tesla Rijder

EV Driving

Elektrisch rijden is niet moeilijk, maar wel anders. Deze training leert leaserijders hoe ze veilig, verstandig en duurzaam gebruikmaken van hun elektrische auto.

online trainingen

Deze trainingen zijn pakkend, positief, pragmatisch en leuk om te doen. We maken gebruik van microlearning en conversational learning technologieën om leren en de trainingen aantrekkelijk en effectief te maken.

VVCR Online training dashboard
Rijvaardigheidstraining Tesla, Elektrische Auto, speciaal voor zakelijke rijders

Op zoek naar een goede training

VVCR-Prodrive is specialist op het gebied van zakelijke Rijvaardigheidstrainingen, Defensive Driving TrainingenHet Nieuwe Rijden en gespecialiseerd in het verzorgen van Safety Workshops.

Wil jij ook werken aan meer verkeersveiligheid en lagere kosten?

Unilever Anniek Mauser

“Met dank aan het beleid van Unilever én de trainingen van VVCR-Prodrive hebben zich de laatste jaren geen ongevallen met ernstig letsel voorgedaan.”

Anniek Mauser, Sustainability Director bij Unilever

Het begint met een adviesgesprek

Wil je weten hoe we bij jou kunnen zorgen voor meer verkeersveiligheid, meer duurzaamheid en lagere verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten? Kies dan hiernaast een geschikt moment voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze specialisten. We beloven dat dit gesprek je altijd nieuwe inzichten oplevert en jij bepaalt zelf of ons gesprek een vervolg krijgt!